HR 1120 elektronikus kézikerék az ipari automatizálás számára

Az ipari automatizálás soktengelyes berendezéseinek beszabályozásakor vagy átállításakor gyakran használnak kézikerekeket, hogy a méreteket megváltoztassák vagy tárgyakat pozícionáljanak. Az elektronikus kézikerekek megkönnyítik ezt a munkát.  

A HEIDENHAIN HR 1120 típusú új elektronikus kézikereke kompakt méretei ellenére robusztus felépítésű és egyaránt alkalmas hordozható vagy rögzített házba való beépítésre. A fordulatonkénti 100 – kattintható (racsnis) – pozíció a mozgások igen finom és pontos vezérlését teszi lehetővé. Az RS 422 szerinti TTL differenciál-jelkimenetével egyszerűen csatlakoztatható a kereskedelemben kapható PLC vezérlők többségéhez és PC kártyákhoz.

A DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH út- és szögelfordulásmérőket, forgóadókat, helyzetkijelzőket és CNC vezérlőket fejleszt és gyárt pozícionálási feladatok igényes megoldásához. A HEIDENHAIN termékeket mindenekelőtt a nagypontosságú szerszámgépekben valamint az elektronikai alkatrészek gyártását és továbbfeldolgozását végző berendezésekben használják.

További információk: www.heidenhain.de

Kapcsolattartó a sajtó számára:

Frank Muthmann
DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH
83292 Traunreut, GERMANY
Tel.: +49 8669 31-2188
muthmannheidenhainde