Impresszum

SzolgáltatóDR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH
Postfach 1260
D-83292 Traunreut
Németország
CégvezetésThomas Sesselmann (elnök),
Hubert Ermer, Michael Grimm, Lutz Rissing
Telefon+49 8669 31-0
Telefax+49 8669 5061
E-mailinfoheidenhainde
CégjegyzékTraunstein, HRB 275 · székhely: Traunreut
AdószámDE 131 557 292

Felelősség kizárása

A DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH nem vállal garanciát az ezen a weboldalon megjelenő információk hibamentességére, pontosságára és teljeskörűségére, ezért mindennemű felelősségét kizárja ezen weboldal online-kínálata és információi közvetlen vagy közvetett használatából eredő bármiféle veszteséggel vagy kárral kapcsolatban. A DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH éppúgy nem vállal felelősséget olyan más üzemeltetők honlapjain megjelenő ajánlatokért, melyekhez ennek a weboldalnak a használója az ezen a weboldalon lévő linken (internet kapcsolaton) keresztül jutott el. Ezekért az idegen tartalmakért kizárólag azok közzétevői felelősek.

Az ezen az oldalon megjelenő Copyright és márkanevek, az összes szöveg, kép, grafika, animáció, video és egyéb tartalom valamint elhelyezésük szerzői jogi és egyéb törvényes védelem alatt áll. Tilos a nevezett tartalmak bárminemű sokszorosítása, megváltoztatása vagy felhasználása más elektronikus vagy nyomtatott publikációkban a DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH előzetes engedélye nélkül. Az összes márkanév védjegyjog által védett, amennyiben másképp nincs megadva. Az ezen a honlapon bemutatott szabadalmak és márkák a DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH szellemi tulajdonát képezik.

Jelen magyar szöveg csupán tájékoztató jellegű, minden esetben kizárólag az eredeti német szöveg tekinthető hitelesnek: www.heidenhain.de/impressum

E-mail

Az e-mailek nálunk a gyors kommunikációt szolgálják. Az e-maileken nincs aláírás és harmadik személy megváltoztathatja azokat. A kötelező megállapodásokat a HEIDENHAIN levél, szkennelt levél vagy fax formájában küldi ügyfeleinek. Ezeken az aláírásokat a HEIDENHAIN-nél érvényes aláírási szabályzat szerint helyezik el.